Job Interview Tips

Без значение колко е голям професионалния Ви опит или на колко интервюта за работа сте били, винаги е полезно да се подготвите за среща с потенциален нов работодател. Тук ще откриете съвети и полезни насоки, извлечени от нашата практика. Те не гарантират наемането Ви, но със сигурност ще Ви накарат да се почувствате подготвени за големия ден на интервюто и уверени, че ще направите възможно най-доброто впечатление.
 
ПРЕДИ ИНТЕРВЮТО
Използвайте времето преди интервюто, за да се подготвите за срещата с потенциален работодател. Така заявявате ангажираност и интерес към позицията. Битката е наполовина спечелена не с поканата за интервю, а с добра подготовка за него.
 
В ДЕНЯ НА ИНТЕРВЮТО
Планирайте деня си. Помислете предварително за това как ще стигнете до мястото на срещата и колко време ще Ви отнеме, за да стигнете в уговорения час. Отделете време на облеклото и външния си вид. Възможност да направите първо впечатление имате веднъж.
 
ПО ВРЕМЕ НА ИНТЕРВЮТО
Бъдете искрени и открити по отношение на възгледите си, очакванията и опита си. Вярваме, че хората са такива, каквито са и когато са себе си, вероятността да останат с грешни впечатления, да се почувстват излъгани или разочаровани в бъдеще намалява.
 
СЛЕД ИНТЕРВЮТО
Изходите след интервюто са два. Дори и да не сте намерили допирни точки с потенциален работодател, изпратете имейл с благодарности за отделеното време. 
 
Повече можете да прочетете тук.

Какво клиентите ни казват за нас

Проектът за оценка на потенциала за развитие на служители от компанията на висши и средно ръководни позиции беше финализиран в договорените срокове и с качеството, което очаквахме. С готовност бихме се възползвали от техните услуги отново и ги препоръчваме на други компании.
Маргрет Бързачка - Николова,
Директор Човешки ресурси Актавис
Изпратете ни вашето мнение