my-Professional Personality

my-Professional Personality е услуга, насочена към тези от вас, които искате да добиете увереност в своите силни страни и потенциал, било то за да се представите добре на интервю за работа или за да вземете осъзнато решение за бъдещия си път на развитие. 
 
Как се случва? 
Преди среща с наш консултант, ние Ви даваме достъп до специално разработени тестове на нашата платформа, с които обективно да се оцени вашия потенциал и заложби. След което се организира среща с консултант, по време на която се интерпретират резултатите от теста, и вие получавате насоки за подходящи професии, според вашия профил.
 
Какво е необходимо да направите? 
  • Заявете Вашия интерес на 0877 83 99 49 или hr@prometirks.com, за да Ви изпратим линкове за онлайн попълване на личностен въпросник. 
  • Уговорете удобен ден и час за среща с представител на Прометрикс, за да получите обратна връзка за резултатите от въпросника и да обсъдите Вашето кариерно развитие. 
  • Обратната връзка е възможно да се проведе в лична среща, скайп формат или телефонен разговор. 
 
При необходимост от допълнителнителна информация, нашите консултанти с удоволствие ще Ви съдействат. 

Още в тази секция:

Какво клиентите ни казват за нас

Искам да изкажа благодарност на екипа на Прометрикс, за професионализма с който подхождат в работата си. Пожелавам им да продължат да се развиват и да затвърждават това, което са изградили. Пожелавам им много здраве и успехи в бъдеще!
Антония Димитрова,
Кандидат за работа
Изпратете ни вашето мнение