Новини

Равносметка 2023

Равносметка 2023

2023 година е към своя край! Изпращаме я с удовлетвореност от постигнатите успехи, гордост от положените усилия и благодарност към нашите партньори и колеги. Тази година:

  • Спечелихме и изпълнихме обществена поръчка с голямо значение за България – „Разработване на нов инструментариум за оценка на риска за правонарушители и  Софтуерна платформа, гаранционна поддръжка и обучение на персонала на ГДИН“.
  • Обучихме редица български HR специалисти в използването на професионални инструменти за оценка на личност, способности, интегритет и др.
  • Помогнахме на много български ръководители да станат още по-добри в своите роли чрез провеждане на 360-градусови оценявания и индивидуални консултации
  • Бяхме надежден партньор за компаниите, които искаха да подобрят климата в организацията или вътрешните комуникации, за да бъдат техните служители по-удовлетворени и по-ефективни на работното си място
  • Проведохме различни Програми за развитие в екипи, които искаха да преодолеят проблем или просто да станат още по-сплотени.

Това е нашето пожелание към себе си и към Вас – нека през следващата година бъдем още по-добри: по-добри колеги, по-добри професионалисти, по-добри хора!

Желаем Ви сияйни празнични дни, вълшебни моменти и хармония!

Прометрикс