Новини

"Започни годината с летящ старт" - съвместен проект с Фондация Хестия

03.01.2019
Стартираме 2019 със съвместен проект с Фондация Хестия – „Започни годината с летящ старт“.
 
Целта на проекта е да ви помогне да начертаете своите цели и да повишите продуктивността и увереността си в професионален план. Вярваме, че когато човек има реалистична преценка за своите силни и не чак толкова силни страни, може най-добре да прецени как да постигне това, към което се стреми. Включвайки се в нашата инициатива, ще получите обективна обратна връзка за вашите потенциали в професионален аспект, която да използвате като отправна точка при поставяне на конкретни и постижими цели за следващите 12 месеца.
 
Само до 10 февруари даваме безплатен достъп до инструмент за оценка на компетентностите, ключови за постигането на успех на работното място. Попълвайки въпросника, ще получите доклад с вашите резултати, както и насоки за бъдещо развитие.
 
Изисквания за участие: да заявите желанието си да се развивате като професионалист и да отделите около 45 минути за попълване. 
 
 
За повече инфромация, можете да се свържете с нас на hr@prometriks.com или 0877 83 99 49. 


Какво клиентите ни казват за нас

В екипа работят високо квалифицирани професионалисти, които успяха да спечелят доверието на ръководството на компанията, работейки по проект за създаване на компетентностен модел за всички длъжности в офисите на Гопет Транс в България, Румъния и Полша. Изключително коректен и надежден партньор.
Светлана Бовянски,
Мениджър Човешки ресурси Гопет Транс

Бихме желали да изразим своето удовлетворение от професионализма и ефективната работа с PROMETRIKS. С PROMETRIKS работихме по повод организирането и провеждането на 360-градусова обратна връзка за ръководния персонал на Карлсберг България. Консултантите по проекта се отнесоха изключително професионално, като посрещнаха нашите очаквания и отговориха на поставените изисквания. Работата с тях следваше уговорените срокове и навременното адресиране на наши допълнителни запитвания. Бихме продължили и в бъдеще сътрудничеството си с PROMETRIKS, като ги препоръчваме на техни бъдещи клиенти, на които им предстои провеждане на подобна активност.
Мая Тасева ,
Директор ЧР Карлсберг България АД

Професионализъм, клиентски решения, прецизност - с тези три думи бих характеризирала екипа. Работя с тях от 2010 г. и винаги съм получавала продукт, абсолютно отговарящ на потребностите ни. Няма въпрос, оставен без отговор. Договорените срокове не се просрочват.
Нина Попова,
Мениджър Човешки Ресурси ПОК „ДСК Родина“ АД
Изпратете ни вашето мнение