Новини

2019 IN A NUTSHELL

2019 IN A NUTSHELL
Благодарим на нашите партньори и приятели за това, че бяхме заедно през 2019! Заедно постигнахме успехи, които затвърдиха позицията на Прометрикс като лидер в създаването и адаптирането на инструменти за оценяване в организациите и хората работещи в тях.  
 

От тази година имаме нови тестове: NEO-PI-3, BIP-6F, PASAT 2000, LSA, LJI и AMI, които станаха част от каталога ни с повече от 30 теста.

Годината беше вълнуваща с това, че приключихме огромен проект за разработване на тестове за провеждане на централизиран подбор за държавната администрация. Въпреки големия обем работа, проектът беше завършен в срок и приет без забележки от възлагащата институция – Министерски съвет.
 

Продължихме да работим с водещите издатели на тестове: PAR – САЩ, Hogrefe Verlag  - Германия, Hogrefe UK – Великобритания. Станахме официален представител на компанията Shuhfried - Австрия и за 2020-та ще имате голямо разнообразие от нови попълнения към каталога ни с тестове, които ще са в областите безопасност, годност за извършване на различни дейности, спорт.

Работихме съвместно с 30% от топ 100 на най-големите български компании.

През изминалата година проведохме: 50 Центъра за оценка и развитие, 200 оценявания тип 360-градусова обратна връзка, 27 проучвания на мнението и ангажираността на служителите, над 9 000 оценявания с цел подбор или развитие.
 

Летвата за следващата година е вдигната дори по-високо – очаквайте още иновативни решения за оценяване в сферата на game-based assessment и self-assessment, нова платформа и тестове. Обещаваме да бъде много интересно!  

Желаем Ви Весела Коледа и щастлива Нова година!