Новини

Прометрикс - официален представител на SCHUHFRIED

Прометрикс - официален представител на SCHUHFRIED
От месец юли 2019 г. Прометрикс стана официален представител на австрийската компания за тестове SCHUHFRIED.

SCHUHFRIED е международна компания, която предлага продукти и услуги в областта на психологическата оценка, когнитивното обучение и биофидбек. Oснована e през 1947 г. като семеен бизнес. Поставяйки началото на дигиталните тестове през 1986 г., фирмата и до днес е на водеща позиция в тази област, а клоновете ѝ по света са над 42.
 

SCHUHFRIED е първата компания в света, разработила система за дигитален психологически тест: Виенската тестова система (VTS). Повече от 13 милиона теста се провеждат всяка година с нейна помощ - за невропсихологични и клинични цели; в изследователски проекти; за оценка на пригодността и лоялността; оценка на годността за шофиране; в HR сферата и в спорта. Другите иновативни инструменти на компанията са CogniPlus, програма за когнитивно обучение и рехабилитация, както и Biofeedback Xpert, модулна система за биологична обратна връзка, която използва безжична технология. Всички те вече се предлагат от Прометрикс.  

В инвентара си добавяме и много нови тестове за изследване на вниманието, стреса, поведението в работата, мотивацията, склонността за поемане на риск, изследване на реакциите и много други. Очаквайте скоро детайлна информация за всеки един от тях, както и за останалите нови проекти, върху които ще работим.

За нас е гордост да партнираме с SCHUHFRIED, защото също като тях вярваме в качеството и професионализма при оценяването и искаме да ви предложим най-доброто в сферата на психологическото тестиране!