Новини

2022: Равносметка

2022: Равносметка

В тази поредна бурна година в световен мащаб отново се обръщаме назад с благодарност – към Вас за подкрепата и доверието и към нашия екип за енергията и положения труд!

Ето някои от тазгодишните ни постигнати цели:

  • Пуснахме на българския пазар авторски тест, базиран на типологичната теория за личността – TYPE Explorer! Въпросникът предизвика силен интерес сред българските HR специалисти, кариерни консултанти и обучители.
  • Продължихме да подобряваме 360 Assessia – първата българска платформа за 360-градусово оценяване. Новите функционалности на платформата дават възможност на работещите с нея специалисти да създават гъвкави въпросници, които изцяло отговарят на потребностите им. Гордеем се е приноса си за развитието на стотици български лидери!
  • Адаптирахме и стандартизирахме за България d2-R, един от най-използваните тестове за внимание и концентрация в света.
  • Стартирахме нашите Програми за развитие и психологическо благополучие на служителите – цялостни решения, които се базират на проведено оценяване, но са с фокус върху предприемането на последващи стъпки.

2022-ра година беше изпълнена с вълнуващи проекти, но най-ценно за нас беше обогатяващото общуване с нашите парньори и клиенти. Благодарим Ви!

Нека следващата година е мирна, успешна и ведра за всички ни.